Workshop Positieve Gezondheid en Leefstijl

Gezondheid gaat over meer dan alleen de afwezigheid van ziekte of klachten. Door met een open blik te kijken naar elementen als wat is gezond, waar zit mijn veerkracht en hoe realiseer ik een kwaliteit van leven waardoor ik me vitaal voel, kun je welvaren op bestaande kwaliteiten of keuzes  en deze versterken (amplitie) en vanuit een positieve gedachte je gezondheid benaderen.

Door aandacht te geven en bewust keuzes te maken in je leefstijl kun je zelf managen hoe je je vitaliteit vergroot en daarmee vanuit positieve intentie naar je gezondheid gaat kijken.

Betekent dit dat je moet gaan hardlopen, alleen nog maar puur moet eten en geen glaasje alcohol mag drinken? Nee want dat boet wellicht wel in op de kwaliteit van jouw leven of is in jouw leven van alledag niet haalbaar.

In de workshop Leefstijl en Positieve Gezondheid geven we je inzicht in de veranderende kijk op gezondheid namelijk Positieve Gezondheid en welke leefstijlinterventie hierbij aansluiten om je eigen vitaliteit te managen.

Ben je nieuwsgierig, meld je hieronder dan aan voor de online workshop Leefstijl en Positieve Gezondheid.

Wanneer:nog niet gepland
Hoe laat:
Duur:1 uur